bruiloft feest party band

OVER ONS

Choice maakt van elk feest een swingend spektakel! Met 3 prachtige stemmen, een scheurende sax, een lekkere groove en vooral veel plezier weten we elk publiek te vermaken. Kijk en luister zelf!

Choice kan in verschillende vormen uw muzikale omlijsting vormen:

van rustige luistermuziek (ook als 'akoestische band') tot een spetterende show. Zelfs de combinatie met een dj behoort tot de mogelijkheden!

Met ruim 20 jaar ervaring (waaronder ruim 400 bruiloften) heeft Choice een goede naam opgebouwd in de wereld van bruiloften, personeels- en andere vele feesten. Deze ervaring nemen we in de recent verjongde band mee om elk evenement te laten slagen!

Choice houdt van een persoonlijke benadering en vindt de samenwerking met de organisator van het evenement, het bruidspaar, ... met u, uiterst belangrijk!

Zijn er speciale wensen voor uw feest? Alles is bespreekbaar en bijna niets is onmogelijk!

Het repertoire bestaat uit een perfecte opbouw van rustige achtergrondmuziek tot swingende Dance Classics, met daar tussendoor vele Nederpop klassiekers en hedendaagse hits. Een uitgebreid repertoire voor jong en oud!

Maak kennis met Choice via deze website, of nog leuker: kom naar een kijk-en luisteravond of op één van onze optredens in het land!

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen of wilt u nog meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord!

Speciale wensen? Vertel het ons!​